Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
З метою запобігання дитячому травматизму слов'янські поліцейські провели вуличну акцію «Будь обережним на дорозі!»
Опубліковано 16 червня 2018 року о 09:17

Другий рік поспіль слов’нська поліція збирає на центральній площі міста малечу, аби в ігровій формі нагадати дітям правила дорожнього руху, права пішоходів та водіїв.

Правоохоронці, молодь з «Ліг майбутніх поліцейських» разом з маленькими та дорослими жителями міста згадали прості, але дуже важливі правила дорожнього руху, які не можна порушувати, адже ціна таких порушень - життя та здоров’я.

Участь у заході на Соборній площі взяли також бійці Національної гвардії України та батальйону «Київ», працівники ДСНС та медики, байкери та громадські організації міста, народний танцювальний колектив «Батерфляй».

«Дорогі дітки, сьогодні поліцейські розкажуть вам та покажуть в ігровій формі, як правильно себе вести на дорозі, тому що ви є учасниками дорожнього руху. Найцінніше, що у нас є - це життя. Тому слов'янська поліція проводить цей захід, щоб ви і ваші батьки розуміли важливість і необхідність дотримання правил дорожнього руху. Ми сподіваємося, що ці правила завжди будуть поряд з вами, і ви будете знати, як вести себе на дорозі»,- звернувся до присутніх начальник Слов’янського відділу поліції Сергій Альошин.

Аби порадувати малечу, свято відкрили лігівці, байкери, бійці-рукопашники батальйону «Київ» та «регулювальники».

Напередодні свята з безпеки дорожнього руху поліцейські оголосили конкурс малюнків. Номінації, за якими були оцінені роботи це: креативний підхід до знань правил дорожнього руху, оригінальність сюжету знань правил дорожнього руху, наша сім’я знає правила дорожнього руху та дороги майбутнього.

Переможці отримали пам’ятні подарунки.

Справжньою «запальничкою» заходу став танцювальний колектив Черкаської громади – «Батерфляй». Всі гості приєдналися до танців.

Також на акції були присутні громадські організації, які створили 7 локацій - активності. Там дітлахи могли вирушити у подорож, взяти участь у естафеті на електромобілях, позмагатися у викторині на знання правил дорожнього руху, провести фізкультхвилинку, намалювати світлофор або знайомі дорожні знаки та змайструвати сувеніри.

А регулювальники - поліцейські випробували малечу на знання правил дорожнього руху на локації «перехрестя». Станція «спецсигнал» ознайомила дітлахів з автомобілями, які мають перевагу у дорожньому руху: рятувальники, поліцейські, швидка медична допомога та військова техніка.

Дві години на центральній площі міста лунала музика та був чутний дитячій сміх. Малеча навперебій ділилася враженнями з дорослими, а дорослі в свою чергу дякували поліцейським за таке цікаве свято.

«Сьогодні дітки і співали, і танцювали, і грали, і найголовніше, вчилися безпеці. Дякуємо поліцейським за їх роботу, за це свято», - подякувала вчитель Черкаської школи.

 
Слов'янський відділ поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux