Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За добу на дорогах Донеччини сталися 3 дорожньо-транспортних пригоди з постраждалими
Опубліковано 14 квітня 2018 року о 10:58

Внаслідок аварій 1 людина загинула, ще 4 – отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості. Наразі за всіма фактами проводяться перевірки. Всього ж за останні 24 години екіпажами груп реагування патрульної поліції виявлено більше 140 порушень правил дорожнього руху.

Як правило, водії під час керування забувають про те, що на них лежить відповідальність не лише за власне життя, а й за здоров’я тих, хто перебуває у салоні авто.

Так, у Торецьку сталася аварія, яка привела на лікарняні ліжка двох пасажирок іномарки. О 3-й ночі 13 квітня автомобіль марки «Фольксваген» рухався по проспекту Шахтарів у напрямку вул.Скачкова. Водій, місцевий мешканець 1990 року народження, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та влетів у стовп.

Така ж пригода на автодорозі сполучення м.Лиман – м.Сіверськ забрала життя керманича автівки.

О 9-й ранку 13 квітня до чергової частини Лиманського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в районі бази відпочинку «Варадеро» сталося ДТП, водій знаходиться без тями. З’ясувалося, що мешканець 1991 року народження, пересуваючись на автомобілі ВАЗ -2110, скоїв зіткнення зі стовпом. Чоловік загинув на місці.

А у Селідівському районі вчора пообіді вчинили зіткнення 2 автомобілі.

Автомобіль ВАЗ-2106 під керуванням мешканця Ясинуватського району 1977 року народження, рухаючись автодорогою Селидове-Гірник-Максимільянівка, не вибрав безпечну швидкість руху з урахуванням дистанції та зіткнувся з «Опелем», який рухався попереду нього.

Внаслідок ДТП постраждали водій та пасажир ВАЗа.

Всього ж за добу співробітники груп реагування патрульної поліції, до обов’язків яких входить нагляд за дорожнім рухом, виявили 141 порушення правил дорожнього руху. До відповідальності притягнуто 9 водіїв, що сіли за кермо у стані сп’яніння.

Шановні учасники дорожнього руху! Цими вихідними мешканці та гості міста відвідуватимуть місця захоронення, аби віддати шану померлим родичам та знайомим. Очікується, що транспортний потік буде підвищений. На дорогах несе службу збільшена кількість екіпажів поліції, яка регулює дорожній рух.

Поліція Донеччини закликає усіх учасників бути взаємоввічливими та толерантними на дорозі. Збережіть своє та життя оточуючих – дотримуйтесь правил дорожнього руху!

 

Відділ комунікації поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux