Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За минулу добу російські війська вбили на Донеччині 3 мирних мешканців, серед яких - дитина
Опубліковано 09 березня 2022 року о 10:22

Поранено 4 людини, з них одна дитина. Інформація про реальну кількість постраждалих уточнюється. Поліцейські документують наслідки обстрілів та допомагають людям.

Упродовж минулої доби постраждали щонайменше 7  мешканців.

Під ударом окупантів опинилися населені пункти – Маріуполь, Краматорськ, Волноваха, Торецьк,  Костянтинівка, Михайлівка, Володимирівка, Новолуганське.

Пошкоджено 27 об’єктів - житлові будинки та магазин. Поліція відкрила кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів і звичаїв війни) та ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) Кримінального кодексу України.

Найгарячішими точками залишаються Маріуполь, Волноваха та навколишні села.  Також ракетних атак зазнає Краматорськ і район.

Вчора близько 22:30 російські окупанти завдали удару з ракетного комплексу «Іскандер» по селу Михайлівка під Краматорськом. Ракету було збито, її уламки впали на приватний сектор, пошкоджено 5 будинків. Поранено жінку та 10-річного хлопчика. На місці працюють вибухотехніки, які виявляють і знешкоджують бойові елементи – касетні заряди. Будьте обережні, якщо побачили невідомий предмет, то не підходьте до нього та не торкайтеся.

У Маріуполі росіяни вбили під час обстрілу 6-річну дівчинку та її матір. У місті багато загиблих та поранених – точні дані наразі отримати звідти неможливо. В Маріуполі гуманітарна катастрофа – немає світла, води, газу та зв’язку. Російські війська вже третю добу не дають евакуювати людей та доставити їм гуманітарну допомогу, обстрілюючи підготовлений гуманітарний коридор і все місто. Учора росіяни атакували з повітря центр Маріуполя біля офісу Червоного Хреста. Наразі вкотре вирішується питання щодо організації «зеленого коридору» до понівеченого міста.

Шановні громадяни, дотримуйтесь комендантської години, не виїжджайте самостійно неперевіреними маршрутами – ворог розстрілює цивільні авто.

Будьте обережні, в окупованих населених пунктах російські солдати займаються мародерством, відбирають майно у мирних мешканців.

Увага, не піднімайте невідомі предмети та не чіпайте нерозірвані снаряди. Викликайте піротехніків за телефоном 101.

Окупант масово розповсюджує фейки, тож довіряйте виключно офіційним джерелам інформації.

Поліція залишається на варті безпеки.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux