Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
За один день превентивного відпрацювання Авдіївки затримано бойовика та вилучено зброю
Опубліковано 16 лютого 2018 року о 11:49

Крім того, виявлено наркотики, розкрито 4 злочини та припинено 28 адміністративних правопорушень.

Вчора в Авдіївці було розгорнуто превентивні спецзаходи, до яких був задіяний особовий склад Покровського відділу поліції та військовослужбовці Нацгвардії. Вулиці та дорожні розв’язки міста знаходилися під пильним контролем правоохоронців.

За період відпрацювання правоохоронці двічі вилучали наркотичні речовини у перехожих. Так, паперовий згорток із коноплями було вилучено у 32-річної місцевої мешканки. Аналогічна наркотична речовина була зайдена і у 18-річного містянина. Відносно обох правопорушників відкрито кримінальні провадження за ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Під час оперативно-профілактичних заходів співробітники поліції викрили 26-річного чоловіка, який в 2016 році проходив «військову службу» у незаконному збройному формуванні ДНР.

Протягом дня за місцем мешкання було перевірено 47 осіб, які перебувають на профілактичних обліках правоохоронців, 56 адрес осіб, які знаходяться у розшуку, а також 18 власників зареєстрованої зброї. Під час перевірки було встановлено факт порушення терміну перереєстрації газового пістолету 70-річним місцевим мешканцем. Дану зброю було вилучено.

В рамках відпрацювання інспектори ювенальної превенції відвідали 7 родин, які опинились в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку. Під час візитів поліцейські звертали увагу на побутові умови, психологічний та фізичний стан дітей, а також виконання батьками своїх обов'язків. На жаль, співробітники поліції виявили в двох родинах батьків, які ігнорують потреби найменших членів родин. Відносно них складено адміністративні протоколи за ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час відпрацювання особлива увага приділялась безпеці дорожнього руху. Так, співробітниками поліції було виявлено ряд правопорушень та до адміністративної відповідальності притягнуто 14 водіїв.

В цілому ж протягом дня припинено 28 адміністративних правопорушень.

Покровський відділ поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux