Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
З незаконного обігу вилучено схрон боєприпасів та наркотичних речовин - результати відпрацювання прифронтового Торецька силами ООС
Опубліковано 02 листопада 2018 року о 13:05

За наказом командувача Операції об’єднаних сил Сергія Наєва у прифронтовому Торецьку проведено оперативно-профілактичне відпрацювання. Комплексні заходи покликані посилити рівень безпеки у місті та нейтралізувати будь-які загрози для громадян. Участь в спецоперації взяли всі підрозділи, задіяні в ООС.

У спецоперації, зокрема були задіяні співробітники Торецького відділення поліції, управління патрульної поліції, підрозділів патрульної служби поліції особливого призначення, військовослужбовці Нацгвардії та військової служби правопорядку.

Прифронтове місто та прилеглі селища патрулювали в посиленому режимі піші й автомобільні наряди. Для більш ефективного реагування на звернення громадян чергували додаткові слідчо-оперативні групи. В’їзди-виїзди з міста та стратегічні транспортні розв’язки прикривали мобільні блокпости та бронегрупи на спецтехніці.

Під час інструктажу групи отримали завдання щодо виявлення та припинення діяльності організованих злочинних груп, учасників незаконних збройних формувань, профілактики тяжких злочинів, забезпечення охорони громадського порядку, а також виявлення фактів незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки.

Як розповів заступник Командувача Об’єднаних сил з питань застосування сил та засобів Національної поліції України полковник поліції Костянтин Бушуєв, в покинутому будинку під сіном та шифером в смт. Північне, що поблизу Торецька, виявлено схрон з п’ятнадцятьма гранатами по типу Ф-1 та більше тисячі набоями різного калібру.

Крім того, в ході спецоперації було розкрито 5 злочинів. Всі підозрювані притягуються до кримінальної відповідальності.

Зокрема поліцейські затримали трьох крадіїв, які поцупили речі з приватних домоволодінь мирних громадян.

Правоохоронці припинили 2 наркозлочини. Так, у місцевого мешканці було вилучено шприц з речовиною, схожою на опій ацетильований, у іншого – речовину рослинного походження з характерним запахом коноплі.

Зокрема було припинено 4 порушень безпеки дорожнього руху.

За розпорядженням командувача Операції об’єднаних сил такі комплексні відпрацювання пройдуть в усіх великих містах Донеччини.

Бахмутський відділ поліції
Донецької області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux