Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
«Жага до перемоги допомагає мені і в роботі, і в спорті» - старший дільничний офіцер Покровська Тимур Джураєв
Опубліковано 18 липня 2018 року о 10:46

Вміло поєднувати спорт та службу в поліції, знаходити час змінити погони на тренувальний костюм та досягати перемог як на ринзі, так і на професійному шляху – усі таємниці знає капітан Джураєв. Про успіхи та поразки - від срібного призера Кубка світу з кікбоксингу.

Тимур закінчив Красноармійський індустріальний інститут, але професією його свого життя стала зовсім інша галузь. Після армії, у 2010 році він прийшов працювати до Покровського відділу поліцію на посаду дільничного інспектора, де працює і до нині. Помічником в роботі дільничного є спорт.

В 10 років Тимур познайомився із таким його видом, як кікбоксинг. Після першої ж перемоги в змаганнях хлопець «розкуштував» смак перемоги і крок за кроком йшов до своєї мети – отримати звання майстра спорту. Його мрія здійснилась у 2007 році. Дільничний офіцер одразу і не пригадує в скількох змаганнях він приймав участь і не може перелічити скільки має нагород, грамот та з особливим трепетом у душі розповідає, як у 2009 році став срібним призером Кубка світу з кікбоксингу. «Для мене це були особливі змагання. Я докладав усіх зусиль, аби перемогти та не сподівався на срібло. Коли ми повернулися зі змагань додому, я приїхав до батьків і сказав, що цю перемогу присвячую саме їм», - розповідає Тимур.

Працюючи в поліції, Тимур Джураєв завжди бере участь у командних змаганнях. Так, у 2017 році він разом із іншими співробітниками Покровського відділу поліції вшанував пам’ять загиблого спецпризначенця участю у щорічному турнірі з рукопашного бою імені Віталія Мандрика. Серед 9 команд, які складалися із співробітників спецпідрозділу КОРД, батальйону особливого призначення, поліції Маріуполя, Слов’янська, Краматорська, Бахмуту і Волновахи, а також зведеного загону Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області, команда з Покровська отримала Кубок переможця й винагороди за 2 та 3 місця. У напружених боях покровські поліцейські показали не тільки відмінну фізичну підготовку, а й відточену техніку боротьби.

«Жодного разу я не пошкодував, що прийшов працювати в поліцію. Спортивний дух та витримка допомагають мені в роботі. Нажаль, часу займатися улюбленим кікбоксингом не вистачає, доводиться підтримувати свою форму вдома. Командний дух присутній в мене ще з дитинства, саме тому я залюбки виступаю за свій відділ і щоразу ставлю своєю метою привезти додому перемогу», - ділиться дільничний інспектор Покровського відділу поліції Тимур Джураєв.

Покровський відділ
поліції Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux