Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Керівництво поліції Донеччини взяло участь у відкритті нової адмінбудівлі Авдіївського міського суду
Опубліковано 11 лютого 2022 року о 15:08

Сьогодні, 11 лютого, за участі начальника поліції Донеччини Руслана Осипенко відбулося урочисте відкриття після реконструкції адміністративної будівлі Авдіївського міського суду. Тепер приміщення повністю відповідає вимогам здійснення правосуддя.

Через початок активних бойових дій на території Авдіївки у 2014 році роботу міського суду було призупинено та  переміщено до Добропілля, а потім до Селидового. Через відсутність суду в місті мешканці зазнавали багато незручностей: великі фінансові витрати, виснажливість дороги тощо.

Завдяки спільній і плідній роботі керівництва області та міста,  народного депутата України Муси Магомедова, Ради Суду та Верховного Суду, територіального управління Державної судової адміністрації в Донецької області, а також потужній підтримці командування Операції об’єднаних сил, дирекції Авдіївського коксохімічного заводу, керівництва Програми розвитку ООН з відновлення та розбудови миру в Україні стало можливим відновлення здійснення правосуддя в Авдіївці.

У заході з нагоди відновлення роботи суду взяли участь Голова Верховного Суду Всеволод Князєв, заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз, начальник ГУНП в Донецькій області Руслан Осипенко, головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Командувач об'єднаних сил Олександр Павлюк, народний депутат України Муса Магомедов.

Почесними гостями також стали представники Донецької обласної прокуратури, суду, ПРООН в Україні.

Відремонтоване приміщення відповідає всім європейським стандартам перебування відвідувачів. В адмінбудівлі  облаштуванні місць для обвинувачених (підсудних) у залах судових засідань, максимально дотримані норми безпеки, створено зручності для відвідувачів суду, розміщено найсучасніше обладнання.

«Майже 7,5 років мешканці Авдіївки не мали належного доступу до суду. Завдяки злагоджених дій держави, підприємств та міжнародних партнерів ми відновили правосуддя у місті», - сказав Голова Верховного Суду Всеволод Князєв.

Відкриття Авдіївського міського суду позитивно вплине й на роботу поліції Донеччини. Відтепер швидше розглядатимуться клопотання щодо запобіжних заходів, на часовий доступ тощо.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux