Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Хлопці і дівчата показали, як вони вирішують конфлікти, і отримали подарунки від поліції
Опубліковано 01 липня 2020 року о 17:49

На Донеччині визначили переможців молодіжного конкурсу від інформаційної платформи Children’s Cop (Дитячий поліцейський). Учасники у коротких відео поділилися методами мирного вирішення конфліктів і виграли планшет, мобільні телефони та інші круті призи.

Конкурс ініціювали ювенальна превенція поліції Донецької області спільно з громадською організацією «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» і Children’s Cop. Він відбувся у рамках проєкту «Простір миру та безпеки».

Giveaway стартував у квітні в соціальній мережі Інстаграм і тривав майже три місяці. За умовами конкурсу, потрібно було підписатися на сторінку Children’s Cop та створити коротке відео на тему «Як я вирішую конфлікти».

Участь у конкурсі взяли підлітки з Донецької і Дніпропетровської областей. Діти надіслали свої варіанти врегулювання конфліктних ситуацій з однолітками, батьками та іншими людьми.

Учасники проявили креативність і використовували різні жанри – реконструкції, відеоблоги, відеопрезентації. Хлопці і дівчата в умовах карантину самостійно створили сценарій, відзняли та змонтували матеріал. Усе для того, щоб навчити однолітків знаходити компроміс в будь-якій ситуації і запобігати булінгу.

Переможців було обрано за допомогою генератора випадкових чисел. Ними стали Максим Задоєв (м.Горняк), Дар’я Капранова, Валерія Кирякова (м.Маріуполь), Кіра Шнейдер (м. Краматорськ), Ганна Колле (м.Волноваха) та Євгенія Ободець (м. Кривий Ріг Дніпропетровської області).

Поліція вітає щасливчиків, дякує за цікаві ідеї і дарує призи: планшетний ПК, мобільні телефони, зовнішній акумулятор Powerbank, портативна акустика і навушники. Найближчим часом подарунки вирушать до своїх володарів.

Children’s Cop - інформаційний простір для тинейджерів та їхніх батьків, де можна дізнатися про захист своїх прав, корисні новини, а також лайфхаки від поліцейських.

Проєкт «Простір миру та безпеки» реалізується в межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux