Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Поліцейські Донеччини отримали нагороди та нові службові автомобілі
Опубліковано 03 липня 2021 року о 13:19

100 кращих правоохоронців нагороджені відзнаками з нагоди професійного свята - Дня Національної поліції України. Крім того, чотири служби поповнили свій автопарк новим транспортом.

З шостою річницею заснування Національної поліції, яку відзначатимуть завтра, 4 липня, поліцейських та ветеранів привітав начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області Микола Семенишин.

«З прийняттям Закону України «Про Національну поліцію» докорінно змінено філософію створення безпечного середовища. І з кожним роком рівень довіри громадян до поліції зростає. Мені надзвичайно приємно, що родина патріотів Донеччини не на словах, а на ділі допомагає поліції реалізовувати безпекові проєкти. Ми віримо, що ми переможемо, бо ми на своїй землі і за нами правда. Слава Україні!», - зазначив Микола Семенишин.

За службу поліцейським подякували представники Донецької обласної державної адміністрації, командування Операцією Об’єднаних сил, Національної гвардії, Донецького прикордонного загону, ДСНС, керівництво Маріупольської міської ради, ректори Донецького державного університету внутрішніх справ, Приазовського державного технічного університету та Маріупольського державного університету, голови громадських організацій, міжнародні партнери та духовенство.

Нагороди отримали 100 співробітників поліції Донецької області, які розкривали резонансні злочини, реалізовували успішні безпекові проєкти, здобули довіру мешканців, гідно представили Україну на спортивній арені тощо.

Серед них – і ветерани, які не змогли покинути улюблену справу, залишаються у строю та допомагають робити Донеччину безпечнішою.

Кращих поліцейських удостоєно відомчою заохочувальною відзнакою МВС України – нагрудним знаком «За безпеку народу», подякою Голови Національної поліції, відзнаками Ради національної безпеки і оборони України, відзнакою Командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» ІІІ ступеня та іншими нагородами.

Правоохоронців, які віддали життя за безпеку України, присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятника загиблим героям.

На честь професійного свята поліція Донецької області отримала від Маріупольської міської ради сертифікати на кошти, виділені у рамках міської цільової програми для протидії наркозлочинності, загальною сумою 450 000 гривень.

Крім того, Микола Семенишин передав структурним підрозділам обласного главку чотири нові службові автомобілі, адже якісне та оперативне реагування на події є пріоритетом поліції.

Після урочистої церемонії у Міському саду Маріуполя розпочнеться святковий захід. На мешканців та гостей міста чекають близько 20 поліцейських локацій та концерт від оркестру поліції Донеччини.

Відділ комунікації поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux