Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Протягом доби поліцейські Бахмута повернули в родину двох підлітків
Опубліковано 02 липня 2018 року о 14:37

В перший день липня поліція Бахмута була піднята на пошуки двох 14-річний дівчат. Обидві вже тривалий час були відсутні за місцем мешкання, при чому жодна з них раніше не уходила з дому. На щастя правоохоронцям вдалося знайти їх раніше, ніж з ними трапилася біда.

Житель Києва звернувся до поліції лише за два тижні після зникнення 14-річної доньки. З’ясувалася, що близько двох тижнів тому дівчина поїхала з табору, розташованого в м. Одеса, до знайомої у м.Часів Яр. На вмовляння батьків повернутися додому бунтарка не реагувала. Після тривалого часу батько дівчини вирішив звернутися за допомогою до поліції Бахмута.

На пошуки неповнолітньої були орієнтовані всі піші патрулі та автоекіпажі поліції. Співробітники ювенальної превенції почали опитувати місцевих мешканців й дізнались, що її нещодавно бачили в одному з районів м. Часів Яр. Згодом з'ясувалось, що весь цей час дівчина провела у своєї знайомої. При спілкуванні з правоохоронцями втікачка повідомила, що просто хотіла пожити дорослим життям. Наразі дівчина передана батьку.

Вже ввечері до Бахмутського відділу поліції зателефонувала жителька Соледару 1991 року народження та повідомила про зникнення своєї 14-річної сестри. За словами заявниці, дівчина мешкала разом з матір’ю, але мати не зовсім переймається вихованням дитини, зловживає спиртними напоями. Це підтверджується і тим, що жінка за всі ці дні не повідомила до поліції про зникнення доньки.

На пошуки неповнолітньої також були орієнтовані всі піші патрулі та автоекіпажі поліції. Пошуки по місту продовжились і в нічний час, при цьому правоохоронці приділяли увагу місцям появи молоді. Завдяки проведеному комплексу оперативно - розшукових заходів втікачку було знайдено у подруги. Юна мандрівниця пояснила, що напередодні посварилася з мамою, тому вирішила піти з дому.

Слід зазначити, що батьки дітей, в яких приховувалися втікачі, також не повідомили в поліцію про те, що в їх оселі знаходяться чужі діти. Поліцейські просять дорослих не бути байдужими.

Співробітниками ювенальної превенції проведено профілактичні бесіди із неповнолітніми мандрівниками. Батьки притягуються до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Поліція Донеччини закликає молодь: з будь-якими питаннями звертайтеся на «телефон довіри» 0-800-505-102.

 

Бахмутський відділ поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux