Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Спецоперація зі зниження аварійності: в Краматорську і Слов’янську поліцейські зупинили 36 п’яних за кермом
Опубліковано 02 липня 2018 року о 15:15

Чотириденне відпрацювання з безпеки дорожнього руху було спрямовано на виявлення порушень на дорозі та профілактику ДТП, а також блокування перевезень нелегальної зброї та вибухівки.

У спецзаходах були задіяні групи реагування поліції з 9 районів Донеччини. Під керівництвом заступника начальника превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в Донецькій області Олександра Віта поліцейські несли службу цілодобово. Під контролем правоохоронців були автомагістралі та авторозв’язки з найбільш інтенсивним рухом транспорту з урахуванням максимального наближення до місць відпочинку громадян.

Відпрацювання на цій території регіону було обрано через часті порушення водіями правил дорожнього руху, неуважність та проведення перегонів. Неповага до інших учасників дорожнього руху та самих себе приводить до тяжких наслідків. Так, минулого місяця у Краматорську внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 2 місцевих мешканця. Водії авто «BMW» влаштували «нічні перегони», внаслідок яких один з них зіткнувся з проїжджаючим повз «Chevrolet». За добу у Слов’янську було задокументовано одразу 2 ДТП: наїзд на велосипедиста та зіткнення двох автомобілів.

За 4 дні проведення профілактичних заходів було задокументовано майже 100 правопорушень, серед яких 36 фактів керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Так, у Святогорську працівники поліції зупинили автомобіль, водій якого знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не заперечував, що сів за кермо напідпитку.

Крім того, під час несення служби поліцейські викрили 4 злочини, серед яких вилучення наркотиків, виявлення перевозу дров та чорного металу без необхідних документів.

У Краматорську правоохоронці виявили та ліквідували наркопосів та вилучили наркотичні речовини у 42-річного місцевого мешканця. Крім того, у будинку зловмисника знаходилися 2 знайомих у стані наркотичного сп’яніння.

Всіх правопорушників було притягнуто до відповідальності.

Поліція Донеччини звертається до водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та ні в якому разі не сідати за кермо на підпитку. Слід пам’ятати, що від цього залежить не тільки Ваше життя та здоров’я, а й оточуючих. Не наражайте на небезпеку себе та близьких!

Відділ комунікації поліції
Донецькій області

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux