Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
В оздоровчому центрі імені Кості Бабіна поліцейські презентували напрямки своєї служби
Опубліковано 26 липня 2018 року о 18:17

Сьогодні правоохоронці завітали на другу зміну відпочиваючих, де цього разу оздоровлюються й діти поліцейських. Насичена програма за участі експерта-криміналіста, кінолога та його службової собаки не залишила дітей байдужими.

Єдиний у Волноваському районі табір за останні два роки став для правоохоронців надзвичайно рідним та дорогим місцем. На кожний новий заїзд правоохоронці Волноваського відділу поліції готують щось нове: профілактичну програму та цікаві конкурси. Завдяки підтримці органів місцевого самоврядування на другу зміну потрапили й діти правоохоронців. Тому, сьогодні команда поліції зробила все можливе для того, щоб малеча посміхалася та запам’ятала цю зустріч на довго.

Відпочиваючих хлопців та дівчаток продовжує цілодобово охороняти співробітник ювенальної превенції, який вже другий місяць знаходиться поряд із малечею.

Сьогоднішня зустріч розпочалася із знайомства та доведення головних напрямків роботи правоохоронних органів. Всю корисну інформацію щодо діяльності поліції розповіла дітям

начальник сектору кадрового забезпечення Наталя Шиман, але все найцікавіше було тільки попереду.

Головним сюрпризом для малечі стала презентація досвідченого експерта- криміналіста з 11-річним досвідом роботи Наталі Грищенко. Ця жінка багато років носить форму, має справу із людськими трагедіями, вдень і вночі знаходиться у стані готовності виїжджати на виклики, вміє працювати у польових умовах, і при цьому вона може дуже вміло зацікавити дітей. З перших хвилин її експериментів всі присутні навипередки бігли подивитися на справжній чемодан експерта. Після чого, бажаючи мали змогу залишити свої відбитки пальців та власноруч спробувати скористатися дактилоскопічними порошками.

Наприкінці зустрічі дітей чекала ще одна не менш захоплююча презентація спільної роботи кінолога та його чотирилапої помічниці Юти, яка має професійні навички слідового пошуку.

Сьогодні відбувся неймовірно змістовий захід, де правоохоронці не словами, а безпосередньо роботою, показали дітям - хто такий поліцейський та чим він займається. В якості приємного подарунку, гості в погонах відзначили подякою весь колектив оздоровчого центру імені Кості Бабіна за плідну співпрацю з поліцією Донеччини в питаннях безпеки і захисту дітей та організацію змістового відпочинку учнів.

Волноваський відділ поліції
Донецької області

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux